Prinsens firande

Idag var det dags för att fira vår Lille Man. Han och hans kompisar träffades under kvällen för en filmkväll här hemma. Men innan dess städade barnen för fullt i huset. De är verkligen duktiga när de vill. Tillsammans fick vi ordning på huset, trots värmen.

Det har blivit riktigt varmt nu i juli. Tidigare i veckan hade vi strålande sol och 32 grader. Det värsta är att kunna sova. Värmen gör att det känns som att det inte finns någon luft. Dock har det hela tiden funnits en bris som har underlättat. Dessutom har vattnet i havet också blivit varmare, ca. 22 grader. Skönt! Tycker jag som är en badkruka.

Men nu ska vi återgå till kalaset. Prinsen ville bjuda på hemmagjorda hamburgare med tillbehör. Det blev uppskattat! Därefter lekte killarna utomhus innan det var dags för ”Den heliga familjen Adams”. Jag länkar inte till den, eftersom jag gjorde det för några år sedan när Kronprinsen hade den på sitt kalas. Till det hade de chips och salta pinnar. Det verkade som att alla killarna gillade filmen och de hade inte sett den innan.

Därefter var filmkvällen slut och killarna gick hem. Kan meddela att Prinsen var trött men nöjd med sitt kalas. Nu ska vi ladda om och ha festligheter tillsammans med familjen på söndag.

Jag önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Det här inlägget postades i Familjen, Romantik, Väder och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s