Kronprinsens firande av sin födelsedag

I söndags var det dags! Kronprinsen firade sin födelsedag med sin bästa vän. Egentligen skulle det ha varit en kompis till, men han kunde inte komma.  Kronprinsen och hans kompis hade en massa saker att prata med varandra om. Det märktes att det var länge sedan som de träffades. Dock är det inte lätt att försöka umgås utan att syskonen ville vara med. Kronprinsens lillebror var inte hemma från början,  eftersom han var och badade med en av sina kompisar. Men när Prinsen kom hem ville han också vara med Kronprinsens kompis. Lillasyster hängde efter redan från början.

Vi började med att äta: grillade kycklingben eller kycklingfile, klyftpotatis, morötter, broccoli samt bearnaisesås. Det var riktigt gott! Alla åt så det stod ut ur öronen. Därefter åkte min man iväg med alla barnen och tittade på How To Train Your Dragon 2 (Draktränaren 2). Enligt barnen var den jättebra, men sorglig. Men man verkade också gilla den, så det var ett bra val av sonen.

På fredag är det dags för nästa kalas. Då firar Prinsen sin födelsedag med sina kompisar. Det blir några fler, men inte så många fler. Även han vill ha filmkväll, fast den kommer vi att ha hemma hos oss. Sedan blir det vuxenkalas på söndag. Det är enbart de närmaste som är bjudna. Trots det kommer vi att bli relativt många. Roligt att familjen har möjlighet att komma, fast det är under semestern.

Ha det nu bra! Jag måste jobba vidare. Vi hörs vid ett annat tillfälle…

Det här inlägget postades i Arbete, Familjen, Reflektioner, Semester och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s