Kronprinsens IKEA-besök

Kronprinsens önskelista före jul innehöll ett besök på IKEA, så på jullovet nästan direkt efter nyår åkte vi iväg hela familjen. Det blev både en intressant och spännande utflykt för alla. Jag tror att det var köttbullarna som satte pricken över i:et för våra barn. De gjorde inget annat än att prata om hur många de skulle ha och vad de skulle ha till och efter matpausen var det enda man hörde hur goda de hade varit. Jag vet inte egentligen vad det säger om våra barn, men det är roligt att de trivs med att gå i en affär som egentligen borde vara väldigt tråkig för barn. Det är tur att IKEA har profilerat sig och gjort en inriktning som skall passa hela familjen. Nu blev ett besök som tog hela dagen väldigt trevligt.

Vi åt inte bara köttbullar på IKEA, utan vi handlade möbler och varor som vi inte visste att vi behövde. Jag älskar verkligen det, men tyvärr svider det ordentligt i plånboken efter ett sådant här besök. Det var tur att vi redan under mellandagarna hade köpt vår nya soffa i vardagsrummet, för jag tror inte att vi hade kommit hem med alla sakerna annars. Det fanns så mycket fint och det vi kom hem med är jag riktigt nöjd med. Vi inhandlade ett soffbord, en ny säng till oss vuxna, en säng till Prinsessan, en kontorsstol, hyllor samt lite annat smått och gott. Det roliga började sedan när vi kom hem! Vi skulle skruva ihop alltsammans… Men det är en helt annan historia!

Annonser
Det här inlägget postades i Familjen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kronprinsens IKEA-besök

  1. Gunvor Persson skriver:

    Kul att hon gillade IKEA 🙂 .
    En annan blev övertalad att följa med till Jula i höstas, för där finns ”allt”. Lät ju bra, men frågar ni mig… så fanns där absolut ingeting!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s