Nedräkning

Nu börjar en intensiv period. Ikväll är det dags för Prinsessans dansshow. Det skall bli så spännande att få se den. Barnen är så duktiga och det riktigt sprudlar av glädje på scenen. Den här gången hoppas jag att jag får höra mellansnacket också. Det gjorde man inte under genrepet. Då var det många i publiken som satt och pratade och barn som sprang fram och tillbaka. Dessutom var det några barn som grät och inte vågade vara med på scenen. Något som jag egentligen var rädd att vår dotter skulle drabbas av, men det gick bra och hon verkligen älskade att stå på scen. Ikväll blir det mormor och morfar och farmor och farfar som ser showen och sedan kommer resten av familjen att se den imorgon.

När dansshowerna är gjorda är det dags för nästa stora projekt. Det skall nämligen bli hajk. Den här gången skall vi sova över två nätter. Något som Kronprinsen och Prinsen ser framemot. De har tidigare bara sovit ute en natt. Spännande!!! Det som gör det lite extra spännande är att vi skall sova i militärtält. Visserligen har de gjort det tidigare, men det är något speciellt med att sova tillsammans i ett militärtält. Vi får bara hoppas att vädret stabiliserar sig. Det är verkligen fram och tillbaka just nu, men enligt meteorologerna på TV så skall det bli bra väder hela helgen. Vi får bara hoppas att de har rätt. Naturligtvis går det att genomföra hajken i regn och blåst, men det svåra blir att hålla humöret uppe på scouterna om det är dåligt väder.

Nästa nedräkning som är på gång är karategraderingen. Det är min man och våra pojkar som skall göra det i slutet av maj. De ligger verkligen i hårdträning. De rättar varandra och en del sura miner dyker upp, men trots detta tror jag att de gillar det. Dock ligger nerverna utanpå och de är rädda för att de i slutändan inte skall få gradera. Detta trots att huvudtränaren har sagt att de får gradera och vi har betalat graderingen. Men det kanske är bra att de är lite nervösa? Det kan göra att de fokuserar mera och att de vill träna även på fritiden och inte bara på karateträningen. Det roliga är att man kan se en klar skillnad. De har kämpat på bra och det går framåt. Nu gäller det bara att träna vidare och hålla tummarna för att det skall räcka hela vägen.

Det här inlägget postades i Dans, Familjen, Karate, Scout, Väder och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s