Skönt när en helg är som den skall vara

Den här helgen har varit mycket bra. Det har verkligen känts som en helg då batterierna har laddats. Detta trots att jag var på scoutledarkurs hela lördagen. Men det var otroligt intressant och inspirerande. Vi som var på kursen fick träffa på gamla och nya ledarvänner. Jag kommer att delge några smakprov på vad vi fick med oss under dagen. Det blir inte idag, men under veckan kommer det.

Familjen hade också en bra helg. På lördagen lekte vår Prins med en kompis och de hade lika roligt som de brukar ha det. När jag kom hem på kvällen hade vi sedan en  familjemyskväll. Vi åt gott och tittade på Berättelsen om Narnia – Prins Caspian. Det var en skön avslutning på en mycket bra dag. När barnen hade lagt sig så satt jag och mannen och halvsov i soffan, innan vi fick för oss att gå och lägga oss. Vi sov gott emellanåt…

Idag började dagen lugnare. Det var skönt att bara ta det lugnt och göra allting som det kommer. När det blev middagstid åkte Kronprinsen iväg med en kompis och tittade på Happyfeet 2. Han gillade den och ville att vi någon gång skulle se den tillsammans. Det kan nog bli att vi gör det. De andra två barnen vill nämligen se den. Prinsessan hade idag en vän här och lekte. Jag kan säga att hennes två bröder uppskattade inte det!!! De tyckte att det var jobbigt att ha två småtjejer som undrade vad de gjorde och varför de inte ville leka med dem. Småsyskon och deras kompisar kan vara väldigt påfrestande. Det var intressant att följa hur killarna löste det. Jag kan avslöja att det hela avlöpte väl.

Nu är den här helgen över och det är dags att dra igång en jobbvecka igen. Ha det gott och var rädda om er!

Annonser
Det här inlägget postades i Familjen, Scout och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s