Mellandagen onsdag är här…

… och det har varit en tung dag. Vissa dagar är sådana! Den här veckan har allting varit fokuserat på deadline och redovisningen. Det gör att man är lite avslagen idag. Dessutom har hela veckan varit full av föräldrarmöte. Det började med Kronprinsens skola i måndags och igår var det Prinsens skola. Dagens föräldrarmöte var på Prinsessans förskola. Egentligen är föräldrarmöten tråkiga tillställningar, men de är nödvändiga. Jag var på två av dem och de var informativa och lärorika. Nu är det gjort i alla fall.

Dagens föreläsning var inte bra. Det var inte mycket som vi kunde ta till oss och dessutom blev det upprörda känslor bland några av deltagarna. Mitt i alltihop gick brandlarmet hos handledarna. Det visade sig att det skulle vara en stor brandövning där de t. o. m. sprutade in rök. Det gjorde att handledarna var borta i en halvtimme. Hmm… Det var absolut inget bra handledningsmöte.

När Kronprinsen kom hem idag så var han hängig. Han har haft lite problem med magen den här veckan och idag var det sämre än tidigare. Han gjorde engelskaläxan och därefter gick han och lade sig. När maten var klar ville han inte äta något. Nästa gång jag kollade honom låg han och sov. Nu ikväll kändes det som att han hade feber.

Den här mellandagen kändes det som att det inte var någon bra dag. Vi får hoppas att torsdagen blir bättre.

Annonser
Det här inlägget postades i Familjen, Studier. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s