Jag är glad att det är torsdag

Jag är så glad idag. Presentationen är klar och jag tror att det gick bra. Visserligen var det en hel del teknikstrul, eftersom min mikrofon inte ville fungera. Rättare sagt så ville ACP inte hitta min mikrofon. Men det gick. Tur att min man var hemma och kunde hjälpa mig. Jag hade nog inte fixat det själv. TACK! När det gäller presentationen var jag själv rätt nöjd med den. Det är alltid svårt att beräkna hur lång tid det ska ta, men det blev nog rätt hyfsat. Dessutom var det roligt att se att en av dem jag bjöd in dök upp. Det var extra roligt.

Nu hägrar sommaren. Visserligen har jag lite till jag ska avsluta och sedan måste jag avvakta och se om jag blev godkänd. Men sen är det ledigt i en vecka, innan sommarjobbet börjar. Dock undrar jag vem som skall examinera mig den här delkursen, för min handledare var inte där när jag presenterade mitt arbete. Hmm… De löser det nog med att de andra handledarna får berätta hur det var, eftersom jag inte kunde se att de spelade in presentationerna. I vilket fall som helst är det skönt att det är över.

Igår hände det något stort. Våra söner gjorde en karategradering. De var så duktiga. Vår yngsta son var själv att gradera i sin grupp och han gjorde det bra. Jag var rädd att han skulle bli nervös, men han bara gick upp och gjorde sin kata, lätt som ingenting. Min man och jag satt och var så stolta. Vår äldsta son fick vänta en stund, eftersom det var andra grupper innan det var dags för honom. Han gjorde sina grundtekniker helt lysande. De andra fick göra om sina, men inte han. Dessutom var han lika duktig på sin kata. Tränaren kom fram efter graderingen och gav beröm. Det är inte ofta det händer. Han var mycket koncentrerad och fokuserad och det gjorde att det blev superbra. Dessutom har han varit duktig på att träna här hemma. Vi blev lika stolta över honom. Skönt att de klarade det så bra! Nu har mellanpojken rött bälte (9 kyu) och storprins har fått grönt bälte (6 kyu). Jag tror nästan att jag var mer nervös än vad de var. Lillan sa att när hon börjar på karate så skulle hon bli bättre än de andra.

Idag är det torsdag och det är jag glad för, eftersom imorgon är det fredag och presentationen är gjord. Ikväll var hela familjen och tittade på mellankillens Show som fritids hade satt upp. Ja, det vill säga alla utom min man. Min man var iväg och gjorde sin gradering. Jag kan avslöja att han också klarade sitt gröna bälte (6 kyu), men han fick några kommentarer på sådant som han skall tänka på. Jag tycket att det var roligt att han också klarade det.

Showen ikväll hade barnen arbetat med under några veckor. De var så duktiga. En del barn dansade eller mimade till sin favoritlåt. Vår lillprins gjorde inget av det, utan han berättade två roliga historier som han hade skrivit själv. Det var likadant ikväll som igår kväll. Han bara gick rakt fram och ställde sig framför alla och pratade högt och tydligt in i mikrofonen. Vad modershjärtat börjar dunkar när jag såg det. Han är verkligen mycket duktig och modig. Roligt att han vågar.

Nu ser vi framemot en helg som inte är full av en massa skolarbete. Det ska bli så skönt. Tur att det är torsdag idag!

Annonser
Det här inlägget postades i Familjen, Karate, Studier. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag är glad att det är torsdag

 1. greatdanemaniac skriver:

  Du får gärna maila mig länken till din powerpoint så jag kan få se den. Orkade ju inte hänga kvar där efter kl 14 så jag får titta på resten av presentationerna i efterhand. Skönt att det gick bra för dig. Kram! Och grattis till dina söners framgångar i karate! Jättekul att höra!

 2. tavar skriver:

  Vad tråkigt att du inte klarade att var med längre. Det var en hel del fina presentationer på eftermiddagen. Men orkar man inte så hade de inte blivit bra ändå. Jag hade gärna skickat en länk till dig, men jag har inte gjort någon film på min presentation. Självklart kan du få bildspelet, men de kanske inte säger så mycket. Vill du ha dem så kan jag skicka det till dig.

  Jag älskade verkligen din dokumentärfilm. Den var verkligen välgjord och igenomtänkt. Tack för att vi fick ta del av den! 🙂

  Pojkarna hälsar och tackar! 😀

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s