Den här veckan kommer att gå fort

Det är redan onsdag. Nu går tiden sådär fort igen och jag skulle villja stanna upp ett tag. Det finns så mycket som skall göras och det är så vackert ute så att det nästan gör ont. Björkarna har blivit helt gröna och bokskogen är på god väg. Det är så härligt med all denna ljusgröna färg. Jag skall se om jag lyckas ladda upp en bild på bokskogen. Den är så vacker. Dessutom smakar löven förträffligt, fast ibland kan de vara lite syrliga. Vitsipporna blommar för fullt och är snart överblommade. Frukträden blommar också och vårt Krikonträd (Kregon) slog ut i går. Det är så vackert, alldeles kritvitt är trädet. Japanskt körsbärsträd, Forsythia, Magnolia, etc… Allting blommar! Det är helt underbart…

Igår var Prinsessans förskola här och firade hennes födelsedag, trots att det är en månad sedan hon fyllde år. De kom på förmiddagen och lekte lite i trädgården. Sedan bjöd vi på frukt, salta  pinnar och vatten. De tog ett beslut för några år sedan i den här kommunen att man inte får bjuda på sötsaker, så som; glass, kakor, tårtor, etc. Egentligen tycker jag att det är ett bra beslut, men det kan gå till överdrift. Det var nämligen nära att de även tog bort lingonsylt, jordgubbssylt, ättiksgurka, rödbetor och tomatketchup. Det tycker jag hade varit extremt. Stackars barn! Men nu fick vi i alla fall bjuda på frukt och sådant som inte innehåller socker.

Vi hade en rolig stund tillsammans och även Lillan blev nöjd. Hon fick stickers som tydligen skulle sättas på kylskåpet. Prinsessan bestämde i alla fall att det var där som de skulle sättas upp. De blev så fina. Hon och pappa hängde upp dem när jag och pojkarna var iväg på scout. Hon blev nöjd och nu är hon snart färdigfirad. Hon skall bara ha sitt barnkalas också. Sedan är fröken fyra år.

På skolfronten händer det mycket just nu. Igår fick jag reda på hur det gick på delkurs 2. Jag fick betyget godkänt, men jag saknar feedback. Jag tror att det hade hjälpt mig mycket om jag hade fått någon återkoppling på min litteraturstudie, eftersom det är förarbetet på delkurs 3. Men jag får väl försöka kämpa på ändå. Det var någon medstudent som fick feedback, fast inget betyg så jag får väl inte klaga. Nu är det alltså full fart som gäller för att jag skall bli klara till sommaren. Fältstudien rullar på. Det är intervjuer som ska genomföras och sammanställas. Det skall bli både roligt och intressant.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s