Det är vår…

Det märks att våren är här. Visserligen har det inte varit så varmt de är två sista dagarna, men det börjar skymta lite grönt, fåglarna är i full gång, vitsipporna blommar, etc. Jag märker det även på mig själv. Jag är så trött och ändå har jag svårt för att sova. Jag drömmer mycket, men jag vet inte om vad och jag vaknar ofta. Det är speciellt en tid som jag alltid vaknar, 04:18. Jag tittar på klockan och tänker ”åh vad skönt, jag kan sova lite tid” och sedan tar det lång tid innan jag somnar om. Det är så tråkigt. När väckaklockan ringer så känns det som att jag precis har somnat. SUCK!!! Ni märker nog att jag är gnällig idag, men det är för att jag är trött och har huvudvärk. Dessutom är det introduktion på delkurs 3 idag. Det är verkligen ingen bra kombination. Jag kommer nog att hålla en låg profil på den föreläsningen. Jag hoppas bara att jag kan hänga med, så att jag förstår vad det är de vill att vi skall göra resten av terminen.

Igår var det scouter som jag inte kunde vara med på, eftersom det var föräldrarådet i skolan. Det är mycket spännande och höra vad som händer i våra barns skolor. Det är mer än vad man kan tro. Tyvärr kunde inte alla representanter komma igår, men vi som var där hade en intressant möte. Det var mycket givande och det verkar som att det är mycket på gång. Jag ser framemot att följa utvecklingen på en del av punkterna vi tog upp igår. Efter mötet passade jag på att prata med rektorn om min fältstudie som jag skall göra. Hon tyckte att det lät intressant och hon ville gärna att hennes personal skulle vara delaktig i den.

Under tiden som jag var på mötet var resten av familjen på scouter. Även min man fick vara med, eftersom det stod påskpyssel på programmet. Vi brukar göra så en gång per termin att barnen får pyssla ihop med sina föräldrar. Det brukar vara uppskattat. De gjorde en hel del fina saker. Barnen visade mig när jag kom hem. Jag måste säga att en del av skapelserna är väldigt kreativa. Nu står de framme och inväntar påsken.

Idag är det som sagt dags för introduktionen på delkurs 3. Sedan är det väl bara att köra igång med arbetet. Jag vill verkligen bli klar i tid med det här, eftersom nu hägrar sommarlovet…

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s