Idag blev det som planerat!

Det var verkligen mycket märkligt att det vi hade planerat blev av. Vi var på benen och det blev som vi hade tänkt oss. Visserligen var inte den äldsta sonen helt ok, men han kunde i alla fall följa med och dessutom hade han ingen feber. Det har varit en mycket bra söndag.

Den började med simskola för mellankillen. Naturligtvis kunde inte den äldsta iväg på sin simskola eftersom han var krasslig under fredagen och lördagen. Vi som var hemma tog det lugnt och lyssnade på musik. Jag stökade visserligen runt som vanligt. Det är så mycket man vill hinna med under helgen. När vi skulle ge oss iväg så kunde jag inte hitta min mobiltelefon. Det var inte bra. Jag letade en kvart, men sedan var vi tvungna att åka. Vi skulle träffa resten av familjen och även mellankillens kompisar och deras mammor på ett konditori. Det blev så mysigt, men lite stressigt. Vi åt antingen hamburgartallrik eller pannkakor med sylt och grädde. Jag kan säga att pannkakorna var helt klart bäst. Men potatisklyftorna till hamburgarna var riktigt smarriga.

När alla var klara var det dags för bio för mellankillen med kompisar och deras mammor. Vi såg Trassel i 3D. Den var verkligen bra. Jag tror att alla som såg den gillade den. De flesta barnen hade inte sett film i 3D tidigare. Det blev en spännande erfarenhet för dem. Ni som har sett den vet att det som var roligast att se var fjärilarna som flög runt och lamporna som de skickade upp på himlavalvet. Det var verkligen storslaget. Ni som inte har sett filmen skall veta att den är sevärd. Man kan aldrig bli för stor för att se en tecknad film! Jag skulle tro att min man och vår dotter får titta på den när hon har blivit äldre. Hon kommer att bli storförtjust. Men eftersom hon bara snart är fyra år så får hon vänta några år. Min man har visserligen åldern inne men får vänta ändå.

Resten av eftermiddagen tillbringade vi ute i vårsolen. Det var helt underbart. Barnen passade på att kontrollera om de fortfarande kunde cykla. Det gick alldeles utmärkt. När vi var ute på vägen så såg vi att det tydligen var en dag som många människor var ute och gick. Det var verkligen många som gick förbi här. Barnen blev helt saliga. De fick nämligen sicksacka emellan. Det blev som en liten hinderbana. Men efter mycket lek och sol blev de små liven hungriga. Det blev dags att gå in och hålla kväll.

Nu är det dags att förbereda sig inför veckan som kommer. Jag önskar er alla en trevlig vecka 12.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s