Det blir aldrig som jag har tänkt mig!

Det är konstigt att det aldrig blir som planerat. Igår skulle vi ha barnkalas. På morgonen vaknade jag och började planera hur dagen skulle schemaläggas för att allt skulle hinna göras. När det var dags för frukost, så såg vår yngste son (han som skulle ha kalaset) hängig ut och var mycket slö. Min man kände på pannan på honom och tyckte att han kändes varm. Vi tog temperaturen på honom i örat. Naturligtvis hade han feber. Han hade inte vågat säga till oss att han inte mådde bra. Jaha! Vi suckade båda två och tillsammans stoppade vi ner sonen i sängen. Vad skulle vi göra nu?

Vi började med att tänka ut vilka som skulle komma på barnkalaset. Sedan delade vi upp dem mellan oss och ringde några var. Det var inte det roligaste att ringa till alla och säga att kalaset blir uppskjutet några veckor. Tyvärr har vi planerat mycket det två närmsta veckorna så det kommer att dröja ett tag innan det är dags för barnkalaset. Men detta gör kanske att flera kan komma på kalaset. Det är alltid svårt att samla människor under semestern. Vi brukar försöka varje år och därför vet vi att det är problematiskt.

Sonen låg i sängen nästan hela dagen. Febern gick inte ner, men han blev mer och mer förkyld. Nu hoppas jag att ingen annan i familjen drabbas, eftersom vi har så mycket roligt framför oss. Det som var bra med den här sjukdomen var att nu kunde vi testa hur lång tid det tar att göra pizza och hur mycket pizzadeg som troligtvis kommer att gå åt. Naturligtvis vill hela familjen ha pizza, så vi gjorde två plåtar. Ingredienserna hade vi redan hemma. Vi firade alltså lite. Men presenterna hade han fått den 26 juli, eftersom det var då han fyllde år.

Hela dagen idag har gått åt till att städa, tvätta och sova. Vi skall nämligen har besök i helgen och dessutom skall jag arbeta de tre närmsta nätterna. Jag gör väl som vanligt och planera och skriver inköpslista på natten. Ibland är det praktiskt med nattjobb.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s