Vattenland och grillning…

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev. På tisdagen var vi iväg på ett vattenland. Det var mycket roligt. Våra barn älskade det. Det var alldeles nyöppnat, men ägarna hade låtit det gamla ingångspriset vara kvar. Det gjorde att äventyrsbadet blev mycket prisvärt. Själva badet var mycket fint och roligt. Det fanns strömvirvel, barnpool med figurer som sprutade vatten, motionssimning bassäng, en del som fungerade som en sandstrand (det blev långsamt djupare), o. s. v. Dessutom var badet tempererat till 24 grader. Härligt! Men min man tyckte att det var kallt. Han är en riktig badkruka, eftersom han tycker att allt under 28 grader är för kallt att sticka tårna i, men jag tvingade i honom ändå. På det hela taget blev det en toppen dag ihop med min kusin och hans familj. Kvällen avslutades med grillning hemma hos dem.

Onsdagen fick jag baka två tårtor till kvällens begivenhet. Våra söner skulle fira sina födelsedagar med sina släktingar. Vi hade grillbuffé med; lax, kotlett, ryggbiff och grillkorv. Till detta serverades potatis, bröd, grönsallad, romsås och currysås. Naturligtvis serverade vi dricka också. Det blev en mycket trevlig stund. Alla verkade trivas och det gjorde att de stannade länge. Det är skönt när något blir lyckat.

Nu för tiden har vi bara en massa kalas. Nästa är på tisdag. Då skall vi ha pizzafest med den yngsta sonens kompisar. Det är något som han ser fram emot. Hans födelsedag är egentligen på måndag. Sonen försöker fråga oss vad han skall få i present. Men vi har faktiskt inte inhandlat presenterna förrän idag. Idag var han iväg och lekte med en kompis och då passade vi på att handla, när han inte var med. Vi köpte en radiostyrd rallybil (liten modell) och en skolväska. Han har nämligen ingen stor ryggsäck, som kan passa som det. Tidigare har jag köpt en bok om katten Findus och hans husse Pettson. Vår son gillar de böckerna mycket.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s